Waarom is CBD-olie zo populair?

Ieder jaar stijgt het gebruik van CBD-olie. Het helpt onder andere mensen met slaapproblemen, pijn, angstaanvallen, epilepsie en psychoses. Maar hoe werkt de in populariteit groeiende wiet-olie? En zijn er bijwerkingen? Deze blog gaat hier verder op in.

Hoe werk CBD-olie?

CBD-olie en de werking hiervan hangt af van een aantal verschillende punten. Een van de grootste punten is de hoeveelheid THC die de olie bevat. Wanneer de olie meer THC bevat zal de olie een heftiger resultaat geven.

De manier waarop het wordt toegediend heeft ook effect. Druppelen onder de tong laat de olie het snelst werken. De stoffen worden hierdoor sneller opgenomen in de speekselklieren. Maar als dit niet je ding is bestaat er ook tandpasta, zalf of CBD-spray. Genoeg opties om te ontdekken. Iedereen reageert namelijk anders op elke methode.

Wanneer je druppels onder de tong aanbrengt is het wel van belang dat je het niet doorslikt. De olie heeft namelijk een vieze bittere smaak. De olie moet dus niet achter op de tong terecht komen. Na het aanbrengen van de olie moet je een paar minuten wachten totdat het volledig is opgenomen, hierna kan je je mond uitspoelen met water.

Wat doet het?

CBD-olie neutraliseert hevige elektrische activiteit in de hersenen. Deze activiteit wordt gereguleerd door de CBD-olie. Epilepsiepatiënten hebben er om deze reden veel baat bij. Deze patiënten hebben namelijk enorm veel last van veel elektrische hersengolven.

Heb je door dit artikel interesse in CBD-olie? Klik dan hier voor 100% natuurlijk CBD-olie van Cannera.